Er kunnen verschillende redenen zijn om te verhuizen naar een ander kantoorpand. Misschien was de locatie niet goed van het oude pand, of is het bedrijf gegroeid waardoor je meer ruimte nodig hebt. Wat de reden ook is: veel bedrijven verhuizen regelmatig, met name binnen de eigen regio. Gaat jouw bedrijf binnenkort ook verhuizen? Lees dan de tips in deze tekst om alles vlekkeloos te laten verlopen!

Zoek een goed verhuisbedrijf

Wanneer je bedrijf heel klein is, zou je ervoor kunnen kiezen om de verhuizing helemaal zelf te regelen. Voor een groter bedrijf is het toch slim om een bedrijf als Goedkoopontruiming.nl in te huren. De verhuizers van zo’n bedrijf weten als geen ander hoe ze snel een goed alles moeten verhuizen naar een ander adres. Wil jij je kantoor laten ontruimen door Goedkoop Ontruiming? Stuur ze dan een mailtje!

Zorg ervoor dat alle werknemers op de hoogte zijn

Wanneer jouw bedrijf gaat verhuizen, is het belangrijk dat iedereen hiervan op tijd op de hoogte is gesteld. Niet alleen het personeel, maar ook mensen met wie je een zakelijke relatie hebt, moeten op de hoogte gesteld worden. Zo mogen namelijk niet voor een dichte deur komen te staan in de toekomst. Stel je zakelijke contacten daarom ruim op tijd op de hoogte van de verhuizing. Dit kan je persoonlijk doorgeven of via een nette mail of brief. Vergeet dan ook niet om de nieuwe adresgegevens meteen mee te geven. 

Pak spullen zorgvuldig in

Deze tip geldt voor kleine en grote bedrijven: zorg ervoor dat alle spullen zorgvuldig worden ingepakt. Je wilt natuurlijk niet dat je in het nieuwe pand niks terug kan vinden of dat er dingen kapot gaan tijdens de verhuizing. Ongeorganiseerd verhuizen leidt tot een logistieke ramp en dit is niet wat je wilt. 

Depaviljoens © 2024 - Onderdeel van WeTalkSEO