Leer is een ontzettend mooi materiaal. Bovendien is het erg sterk en kun je er veel mee. Daarnaast heeft ook nog een chique uitstraling. Het is dus een perfect materiaal om kantoorartikelen mee te omhullen en documenten mee te beschermen. Zo kun je van huis tot aan de werkvloer dingen beschermen met leer. Denk bijvoorbeeld aan een pasjes portemonnee heren. Hiermee worden de pasjes goed beschermd en ziet jouw portemonnee er ook nog eens mooi uit. Bovendien kun je leer in verschillende kleuren kiezen, waardoor er altijd wel een mooie pasjes portemonnee is die bij jouw smaak past.

Veilig jouw documenten vervoeren

Jouw losse documenten die mee moeten naar werk, kun je ook verpakken in het leer. Dit kun je doen in een mooie lederen aktetas. Dit is een tas dat lijkt op een koffertje. Deze tas heeft namelijk ook zo’n zelfde handvat. Deze tas is er speciaal voor gemaakt om papieren en documenten in te vervoeren. Ontzettend veel juristen gebruiken aktetassen om aktes mee te vervoeren naar de rechtbank. Vandaar ook de naam: aktetas. De ene tas is dikker dan de andere. In sommige aktetassen zul je daarom ook je laptop mee kunnen vervoeren, en wat schrijfgerei of je telefoon bijvoorbeeld.

Alles gebundeld in een stevige schrijfmap

Een ander mooi kantoorartikel is een lederen schrijfmap. Dit ziet er ontzettend chique uit en blijft ook lang mooi. Dit komt omdat leer een ontzettend sterk en duurzaam materiaal is. Het blijft namelijk lang goed, mits je het juist verzorgt natuurlijk. Een schrijfmap is een mapje, die je in verschillende afmetingen hebt, waarin een notitieblok past. Deze zit meestal in de rechterkant van de map verwerkt. Daarnaast is er aan de linkerkant van de map plek voor schrijfgerei, zoals pennen, potloden, gummen en markers. Ook een kleine liniaal of een geodriehoek zal meestal wel in de map passen.

Een mooi etui voor dure schrijfwaar

Draag jij liever jouw schrijfgerei los van de map, maar toch bij elkaar? Dan zijn er ook mooie en chique etuis in het leder te vinden. Zo kun je wel met klasse op jouw werk aankomen. Lederen etuis heb je in verschillende maten. Zo heb je een penetui, waar slechts één pen in past. Dit is vaak een mooie en wat duurdere pen, bijvoorbeeld een vulpen van een duur merk, als Waterman of Parker. De etuis zijn er ook in grotere maten, zodat je meerdere pennen, potloden en markeerstiften mee kunt nemen. Voor iedereen is er dus een maat die hem past.

Een persoonlijk cadeau van leer

Naast dat je altijd standaard kantoorartikelen kunt kopen die van leer gemaakt zijn, kun je deze ook laten personaliseren. Zo kun je jouw initialen of volledige naam op jouw portemonnee, aktetas, etui of iets dergelijks laten zetten. Dit is leuk voor de sentimentele waarde en bovendien handig, zodat niet iemand anders met hetzelfde model per ongeluk jouw spullen meeneemt. Het laten bedrukken van leer is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een goed cadeau. Bedruk leder met het logo of de merknaam van jouw bedrijf. Dit kun je cadeau doen aan jouw werknemers, of als cadeau geven aan klanten van jouw bedrijf. Kortom, leer is een goed cadeau.

Depaviljoens © 2024 - Onderdeel van WeTalkSEO