Vraag jij jezelf wel eens af of dit écht de plek voor jou is? Komen de muren langzaam op je af of voel jij je eenzaam in een veel te groot huis? Dan is het tijd om de stap te zetten en je huis te verkopen. Een verkoopperiode kan als eng worden ervaren omdat het niet iets is wat in ons mensenleven vaak gebeurd, kies daarom voor een professionele makelaar. Een huis kopen of verkopen doen wij bij Van der Eijken Makelaardij Roosendaal.

Waarom zou je nu je huis willen verkopen?

Naast het feit dat je jezelf niet op je plek voelt kun je willen verhuizen om financiële redenen. Zo kan een overstap naar een kleinere woonruimte ervoor zorgen dat je een leuke buffer overhoudt, deze kun je in een hobby of andere investering steken. Zo kun je met een hoge overwaarde twee kleinere appartementen terugkopen. Een voor jezelf om in te wonen, de andere om te verhuren. 

Je gaat op reis

Wil jij nu het weer kan op reis en je weet niet hoelang je onderweg gaat zijn? Je kunt ervoor kiezen om je huis te verkopen of te verhuren. Zo heb je gedurende de reis geen zorgen wat betreft geld en kun je echt gaan genieten.

Minder onderhoud

Woon jij momenteel in een huis met een gigantische tuin? Dan weet jij als geen ander hoeveel tijd in onderhoud gaat zitten. Van het afspuiten van de veranda tot het snoeien van de hagen, alles kost tijd of geld. Hoveniersbedrijven hebben het drukker dan ooit en ze worden ook steeds prijziger. Heb jij geen tijd of geld meer voor het onderhoud van de tuin? Kies dan voor een prachtig appartement met uitzicht over een binnenstad. Wat zou jij met al deze extra tijd of geld gaan doen?

Verduurzamen

Waar bij het ene huis veel geld gaat zitten in het onderhoud van de tuin, heeft de ander te maken met jaren achterstallig onderhoud. Huizen zijn slecht geïsoleerd en hebben hoge maandelijkse kosten. Heb jij geen tijd of zin in het verduurzamen van de woning? Probeer dan je huis te verkopen, zo kun je de overstap maken naar een goed geïsoleerd appartement waar de maandelijkse lasten een stuk lager zijn.

Depaviljoens © 2024 - Onderdeel van WeTalkSEO