Apple heeft in 2017 die Airpods gelanceerd. Dat zijn draadloze oplaadbare oortjes, waarmee muziek in en verbluffende kwaliteit kan worden afgespeeld. Je hebt nooit meer last van draadjes die in de knoop zitten of van een gebroken draadje, waardoor het geluid aan één kant voortdurend uitvalt. De Apple Airpods hebben het gebruiksgemak van het onderweg afspelen van muziek sterk vergroot. Het eerste model van de Airpods is inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar je kunt wel gebruik maken van een Airpods aanbieding van volgende modellen. Ook de accessoires, zoals een oplaadmat, zijn soms met korting te koop.

Waarom is Apple zo duur?

Het is veel consumenten een doorn in het oog dat de producten van Apple zo duur zijn. Helemaal terecht is dat niet. De kwaliteit van de producten van Apple is uitzonderlijk goed. Bovendien wordt er bij Apple veel geïnvesteerd in innovaties. Dat is erg succesvol, getuige de baanbrekende apparaten als de iPad, iPhone en de Macbook Pro. Juist vanwege die innovaties zijn het producten die iedereen graag wil hebben. Er zijn in winkels wel regelmatig aanbiedingen van Apple producten te vinden, maar daarbij wordt zelden meer korting gegeven dan ongeveer 10 – 15 procent. Voor super hoge kortingen moet je gebruik maken van aanbiedingen tijdens Black Friday Apple.

Apple Black Friday aanbiedingen

Black Friday wordt gehouden in het laatste weekeinde van november. Het kortingfestijn, dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten, sloeg aanvankelijk in Europa helemaal niet aan. Maar sinds een aantal grote bedrijven mee zijn gaan doen is het ook hier behoorlijk succesvol. Er worden niet zulke hoge kortingen gegeven als in Amerika, maar toch lukt het ook in Nederland wel om producten aan te schaffen met 40 – 60 procent korting. Daar moet je je wel goed op voorbereiden. Dat kan bij de Apple producten op het platform Mac Aanbiedingen. Daar is vanaf 18 november een speciale pagina ingericht met alle Black Friday aanbiedingen.

Depaviljoens © 2024 - Onderdeel van WeTalkSEO